25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku tzw. RODO.
Nowe prawo nakłada na nas obowiązek uzyskania Twojej zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych w plikach cookies
Oświadczam, iż zapoznałem sie z Polityką prywatności i zgadzam się na zapisywanie i przechowywanie w mojej przeglądarce internetowej tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie
zaszyfrowanych w nich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania z innych stron internetowych, serwisów oraz parametrów zapisywanych
w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez dobroni.pl, oraz
ZAUFANYCH PARTNERÓW.
Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
Military Art Sp. z o.o. z siedzibą w Sochaczew 69-500, Warszawska 8
Cele przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
2.świadczenie usług drogą elektroniczną
3.dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
4.wykrywanie botów i nadużyć w usługach
5.pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
2.świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
3.pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym podmioty
ZAUFANI PARTNERZY,
agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w
"Polityce prywatności"
Proponuję wstawiac tu opinie i zdjęcia na temat broni ASG do zastosowania w rekonstrukcji.
odpowiedz cytujASG daje duże możliwości. Dostajemy do ręki sprzęt całkowicie bezpieczny a jednocześnie realistyczny, z ruchomymi elementami, dający możliwość oddania "suchego strzału" a nawet postrzelania sobie do celu jeśli najdzie ochota. Niestety nie wszystko można dostać w wersji ASG, a to co można nie zawsze jest dobrej jakości, dlatego trzeba uważać. Z tego co mi wiadomo VISa nie robi nikt i wielka szkoda. W załaczeniu zdjęcie mojego "VISa". Jest to tak naprawdę Colt 1911. Potem piłka do metalu, szpachla modelarska, klej, papier ścierny, farba w sprayu i dwa dni roboty. Moim zdaniem efekt jest niezły, w szczególności jeśli podliczymy koszty. Sam Colt (wersja sprężynowa, korpus metal) 80 zł, okładki VISa (kopie) 50 zł, reszta to drobne (na szpachlę, klej, farbę) i własna praca.
Acha, jeszcze jedno wyjaśnienie. Widoczne na zdjęciu zaszpachlowanie części karbowania chwytu zamka jest przygotowaniem pod dorobienie zwalniacza kurka. Na to natomiast narazie nie mam pomysłu technicznego. Może jakieś propozycje?? Myślałem o oryginale, ale ten kosztuje min 250 zł!!!
odpowiedz cytujASG jest dobrym pomysłem. Ceny są do zaakceptowanie, za jakis czas bedzie dużo wiecej modeli broni na rynku, co otworzy nowe możliwosci. Sam siedze troche w ASG. W Polsce asg dopiero się rozwija... poszekamy i myslę że bedziemy mile zaskoczeni. Pozdrawiam
odpowiedz cytujJa mam MP40 aeg... Mnie się podoba! Podczas rekonstrukcji jest rozładowana:) Fotografię załączam, a Piechura pozdrawiam
odpowiedz cytujPosiadam replikę MP 40 f-y Cybergun - to aeg i replikę P-38 f-y Crosmann. Mnie się podobają:) Fotki załączam, wszystkich pozdrawiam, a Piechura szczególnie:)
I jeszcze P-38 (Crosmann C-41). A.P. W trakcie reko giwerki są rozładowane, oczywiście:)
Krzysiek, powiem, że to zaszpachlowanie prawie jest niewidoczne. Jakiego szpachla użyłeś?
odpowiedz cytujZwykłej szpachli modelarskiej za 5 zł, nawet nie pamiętam marki. Tyle, że przed szpachlowaniem zeszlifowałem same karby pilnikiem. Wcześniej próbowałem bez tego i efekt był o wiele gorszy.
odpowiedz cytujSuper! Myślałem, że użyłeś czegoś innego!
odpowiedz cytujDrobne lub ciężko dostępne miejsca/ubytki/poprawki polecam uzupełniać Surefacer"em - płynny podkład modelarski.
odpowiedz cytuj